Hi! Ik ben Imogen

 

{

“Ik geloof erin dat wanneer je doet wat je leuk vindt, je dat uitstraalt en het je werk en daarmee het resultaat ten goede komt.

Maar je mag me ook Im noemen

 

Soms heb je zo’n moment dat je even vanaf een afstandje naar je eigen leven kijkt en je jezelf afvraagt of alles wat je aan het doen bent nog wel past bij wie je bent geworden. Het is zo makkelijk om te blijven hangen in veilig en vertrouwd, maar is dat ook echt altijd het beste voor je?

In 2022 had ik zo’n momentje, deed ik nog wel wat op dat moment bij me paste. Ik kwam tot de conclusie dat dat niet zo was, maar wat wilde ik dan wel…

Foto van Imogen

… ondernemen en online marketing!

Altijd heb ik heel hard geroepen, zelfstandig ondernemer zijn zou ik niet kunnen want ik heb vastigheid nodig. Controle vond en vind ik namelijk best een fijn iets.

Best gek dat het eerste wat ik nu dacht was: ik wil gaan ondernemen!

Na 13 jaar in de bedrijfscatering te hebben gewerkt gooide ik het roer om. Ik ontdekte een nieuwe passie in online marketing én ondernemen.

Ik vind het belangrijk dat wat je doet, je met volle overgave en passie doet. Ik geloof er namelijk in dat wanneer je doet wat je leuk vindt, je dat ook uitstraalt en het je werk en daarmee het resultaat ten goede komt.

In mijn werkwijze zal je merken dat ik voor een persoonlijke connectie ga.
Het mooie daaraan vind ik dat door die connectie met elkaar aan te gaan, de samenwerking alleen nog maar sterker wordt en je samen tot nog mooiere resultaten zal komen.

Ik kan dan ook niet wachten jouw verhaal te horen.