Bye bye comfortzone

Door Imogen

Foto van Imogen

Lekker veilig in loondienst

 

Vanaf dat ik mocht werken heb ik altijd in loondienst gewerkt. Tot dus een half jaar geleden, heb ik er nooit over nagedacht om voor mezelf te beginnen. Waarom niet? Omdat ik hou van m’n comfortzone.
De zekerheid van een bepaald salaris iedere maand op m’n rekening, qua werkzaamheden weten waar ik aan toe ben, ik vond het heerlijk. Dacht ik..

Toch sloeg meestal na een jaar of twee de verveling toe en vond ik wat ik deed niet heel leuk meer. Toe aan nieuwe prikkels ging ik dan opzoek naar weer een nieuwe baan.

Nooit is het in me opgekomen dat het probleem niet de baan was maar het blijven hangen in m’n comfortzone. Want heel eerlijk, in je comfortzone gebeurt weinig spannends…

 

Een paar grijze haren extra

Met het idee om voor mezelf te gaan beginnen werd ik een half jaar geleden zo m’n comfortzone uitgeduwd. Ik heb er inmiddels wat grijze haren bijgekregen maar jeetje wat is de wereld buiten m’n comfortzone mooi. 

Ik leer nieuwe mensen kennen, verbaas mezelf met wat ik wél durf en kan. Ik doe nu dingen waarvan ik altijd dacht dat ik er de ‘ballen’ niet voor had. Eigenlijk wel gek toch dat we ons zelf zo kunnen aanpraten dat we iets niet kunnen of durven? We zouden allemaal wat meer onze interne Pipi Langkous wat meer de vrije loop mogen geven

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.

                                                                                                  Pipi Langkous

Mijn nieuwe avontuur is nog maar net begonnen maar ik kan niet wachten om te ontdekken wat het me nog meer gaat brengen.????

En die grijze haren… Ik verf m’n haar wel gewoon wat vaker.

LETS GROW YOUR BUSINESS!